Programul Rabla ptr. Persoane Juridice!

Programul Rabla de la Ford te bucuri de sustinere cu avantaj client de pana la 6100 € fara TVA si garantie complexa de 7 ani in limita a 100.000 km, in functie de modelul preferat. Afacerea ta are mereu prioritate pentru noi, asa ca suntem mereu langa tine cu oferte care sa-ti dea puterea sa evoluezi, sa tii pasul cu noile tehnologii, dar si cu nevoile echipei tale. Pentru ca, orice s-ar intampla, trebuie sa mergem mai departe.

Pentru mai multe informaţii, click pe imagine.

Noul Ford Puma 15.250 Euro cu TVA inclus!

Noul Ford Puma – 15.250 € TVA inclus prin Programul Rabla Ford te sustine cu oferte speciale prin Programul Rabla ca sa te bucuri de cele mai noi tehnologii si linii de design potrivite personalitatii tale. Noul Ford Puma este primul model hybrid produs in Romania. Este creat special cu un design inovator si tehnologii de ultima generatie pentru o experienta unica la volan. O masina ideala pentru oricine are un stil de viata dinamic.

Pentru mai multe informaţii, click pe imagine.

Ford Transit. Tu spune cat, noi spunem care!

Pentru ca exista un Transit pentru fiecare, ai acum avantaj client de pana la 8600 € fara TVA, 0% dobanda si garantie complexa 2+2 ani in limita a 200.000 km.

Modelele incluse in campanie sunt: Ford Transit Van si Trail, Transit Custom Van si Kombi, Transit Autosasiu Cabina Simpla si Dubla, Transit Bus si Tourneo Custom in variantele Titanium X si Active.

Pentru mai multe informaţii, click pe imagine.

Ford Vehicule Comerciale, pilonul afacerii!

Suntem onorati sa va sustinem!

Oferta business Ford pentru vehicule comerciale (Gama Transit si Ranger) include:

– rate de la 140 euro fara TVA / luna; – 0% dobanda; – garantie extinsa de pana la 4 ani in limita a 200.000 km.

Pentru mai multe informaţii, click pe imagine.