Oferta speciala prin RABLA 2022!

Ford Puma Titanium EcoBoost Hybrid beneficiaza de pret special incepand cu 20.400 € (TVA inclus) prin Programul Rabla.

Acceseaza acum programul Rabla, solicita oferta pentru unul dintre cele doua modele si bucura-te de materiale premium, tehnologii de ultima generatie, sisteme multimedia cu navigatie si aplicatia FordPass.

Pentru mai multe informaţii, click pe imagine.

Oferta speciala prin RABLA Plus 2022!

Pentru stabilitate si eleganta, Kuga Titanium Plug-In Hybrid este acum disponibila cu avantaj client de pana la 12.000 € (TVA inclus) si garantie complexa 2+6 ani in limita a 160.000 km. Pentru spiritele libere, Ford Explorer Platinum Plug-In Hybrid este acum disponibil de la 68.650 € (TVA inclus). Iar pentru personalitati 100% electrice, Mustang Mach-E full-electric RWD in varianta cu autonomie extinsa, este disponibil incepand cu 52.000 € (TVA inclus).

Pentru mai multe informaţii, click pe imagine.

Oferte Ford Motorcraft!

Fii gata de noi aventuri cu Ford Motorcraft! Service de inalta calitate asigurat de tehnicieni Ford.

Cu ofertele Ford Motorcraft beneficiezi de ingrijire profesionala din partea tehnicieniilor Ford la un pret atractiv. Include verificare puncte cheie, schimb ulei si filtru ulei, schimb filtru aer, diagnoză electronica.

Pentru mai multe informaţii, click pe imagine.

Mustang Mach-e. SUV-ul complet electric.

Iti prezentam modelul Mustang Mach-E: primul SUV complet electric de la Ford. Un design cu forme exceptionale, tehnologii de ultima generatie si o autonomie electrica maxima de 610 km. Mustang Mach-E este un SUV electric care asigura acceleratie instantanee, modelul GT putand ajunge de la 0 la 100 km/h in doar 3.7 secunde.

Pregateste-te sa te reindragostesti de condus!

Pentru mai multe informaţii, click pe imagine.