Programul Rabla de la Ford pentru PJ!

Descopera ofertele Programului Rabla de la Ford pentru companii. Poti achizitiona Focus, Fiesta, Mondeo, Ecosport, Puma si Kuga la preturi avantajoase: Kuga la 16000 Euro fara TVA si Focus Sedan la 11800 Euro fara TVA. Afacerea ta are mereu prioritate pentru noi, asa ca suntem mereu langa tine cu oferte care sa-ti dea puterea sa evoluezi, sa tii pasul cu noile tehnologii, dar si cu nevoile echipei tale. Pentru ca, orice s-ar intampla, trebuie sa mergem mai departe.

Pentru mai multe informaţii, click pe imagine.

Programul Rabla 2021 pentru PF!

Descopera modelul care ti se potriveste si contacteaza acum dealar-ul tau de incredere pentru a beneficia de toate avantajele ofertelor noastre prin Programul Rabla 2021!

Pentru mai multe informaţii, click pe imagine.

Ford Business Partner!

Ford Business Partner deschide sezonul ofertelor la Satu Mare, prin Ford West! Avans 0% si servicii incluse: Livrare, inmatriculare, plata tuturor taxelor si a vignetei; Mentenanta full service, cu piese de origine, in reteaua Ford; Management anvelope: schimb sezonier, echilibrare, depozitare; Asigurare full CASCO si RCA; Asistenta rutiera 24/7, valabila in toata Europa; *Oferta de leasing operational este adresata exclusiv persoanelor juridice / asimilate.

Pentru mai multe informaţii, click pe imagine.

Ford Vehicule Comerciale, pilonul afacerii!

Suntem onorati sa va sustinem!

Oferta business Ford pentru vehicule comerciale (Gama Transit si Ranger) include:

– rate de la 165 euro fara TVA / luna; – 0% dobanda; – garantie extinsa de pana la 4 ani in limita a 200.000 km; – pachet de service.

Pentru mai multe informaţii, click pe imagine.