Oferta prin Programul Rabla Plus.

Ford Mustang Mach-E Baterie cu autonomie standard, 269 CP, Tractiune spate, transmisie automata. Beneficiaza de oferta speciala Mustang Mach-E RWD prin Programul Rabla Plus.

Pentru mai multe informaţii, click pe imagine.

Oferta Ford Kuga Plug-in Hybrid.

Autonomie de până la 65 km în regim full electric și 225 CP. Acesta este cel mai bine vândut model Plug-In Hybrid în Europa și România.

Ofertă prin Programul Rabla Plus: de la 29.990 €  TVA inclus. Garanție complexă: 5 ani în limita a 100.000km. Livrare imediată din stoc!

Pentru mai multe informaţii, click pe imagine.

Oferta Ford Puma Mild-Hybrid.

Cu un design inovator „axat pe om” și un  exterior îndrăzneț de SUV Ford Puma nu încearcă să îți atragă atenția – pur și simplu o solicită în tăcere. Ford Puma beneficiază acum de ofertă specială prin Programul Rabla. Model: Puma Titanium 1.0l Benzină mHEV 125CP, transmisie manuală. Ofertă prin Programul Rabla: de la 15.950 € TVA inclus.

Pentru mai multe informaţii, click pe imagine.

Tu ai afacerea, noi avem masina!

La Ford, lucrăm și inovăm constant pentru ca afacerea ta să fie mereu pe drumul către succes. De aceea, suntem alături de tine cu vehicule comerciale de înalta performanță, echipate cu cea mai nouă tehnologie și gata de livrare! Și pentru că ne dorim să fim partenerul tău pentru performanță, te susținem prin beneficii speciale și garanție complexă de până la 4 ani în limita a 300.000 km.

Pentru mai multe informaţii, click pe imagine.

Oferte Ford Motorcraft!

Fii gata de noi aventuri cu Ford Motorcraft! Service de inalta calitate asigurat de tehnicieni Ford.Cu ofertele Ford Motorcraft beneficiezi de ingrijire profesionala din partea tehnicieniilor Ford la un pret atractiv. Include verificare puncte cheie, schimb ulei si filtru ulei, schimb filtru aer, diagnoză electronica.

Pentru mai multe informaţii, click pe imagine.