Oferte Ford Motorcraft!

Sezonul rece este mai placut cu Ford Motorcraft! Service de inalta calitate asigurat de tehnicieni Ford.

Cu Ford Motorcraft beneficiezi de ingrijire profesionala din partea tehnicienilor, la un pret atractiv. Include verificare puncte cheie, schimb ulei si filtru ulei, schimb filtru aer, diagnoza electronica (IDS).

Pentru mai multe informaţii, click pe imagine.

Tu spune cat, noi spunem care! Ford Transit.

Centrele Ford Transit au personal de vanzari specializat, care iti poate oferi sfaturi de specialitate cu privire la modelul potrivit pentru afacerea ta si te poate ajuta sa gasesti solutii financiare adaptate nevoilor tale. Oferind servicii complete de intreținere, reparatii si asistenta, plus program prelungit pentru o mai mare flexibilitate, centrele Transit sunt gandite pentru a maximiza productivitatea si eficienta vehiculului tau comercial Ford si ale afacerii tale.

Pentru mai multe informaţii, click pe imagine.

Mustang Mach-e. SUV-ul complet electric.

Iti prezentam modelul Mustang Mach-E: primul SUV complet electric de la Ford. Un design cu forme exceptionale, tehnologii de ultima generatie si o autonomie electrica maxima de 610 km. Mustang Mach-E este un SUV electric care asigura acceleratie instantanee, modelul GT putand ajunge de la 0 la 100 km/h in doar 3.7 secunde.

Pregateste-te sa te reindragostesti de condus!

Pentru mai multe informaţii, click pe imagine.